Skip to content

Alles in één keer

Alle producten tegelijkertijd in de shop

team-verband-sieraden-en-horloges-bij-de-juwelier

Wij helpen u graag op weg

Meerdere producten uploaden kan binnen DeSieraden.nl. Weet wat u doet. Bij twijfel neemt u contact met ons op voor hulp. Een medewerker helpt u graag op weg.

DeSieraden.nl

Partner Stappen plan

Volg de instructies op

Maak alleen gebruikt "Google Chrome" voor dit systeem.

Stap 1.

Uitleg verplichte velden

Bij het aanmaken van de datavelden overzicht met alle sieraden, trouwringen en horloge producte is het belangrijk dat u het voorbeeld Excel bestand download. Hierin is de basis die nodig is om de ingevoerde gegevens op de juist plek te krijgen. De “koppel woorden” zorgen ervoor dat de database de ingegeven informatie kan inlezen. Het is belangrijk dat u geen verandering aanbrengt in de eerste rij. De tweede rij blijft leeg. Het overige kan daaronder ingegeven worden. Na het invullen controleert u tweemaal op foutieve informatie. Neem hier de tijd voor.


Stap 2.

Barcode etiketten voorbereiden

(SKU / EAN /Artikelnummer / barcode): Uniek barcode nummer.

Voorbeeld: R34598A
R: Eerste letter van de juwelier. Voorbeeld: [R]omer Juwelier
Begin bij 00001: Product volgnummer.
A: Eerste letter van de plaats waar de juwelier gevestigd is. Voorbeeld: [A]rnhem
Voorbeeld: R00001A Dit wordt de barcode als sieradenetiket. 

Dit is een vast gegeven waar u zich aan dient te houden.


Stap 3.

Verkoop prijs

De verkoop(prijs) is zichtbaar in de virtuele winkel kassa en online shop.


Stap 4.

Omschrijving

De product(omschrijving) is zichtbaar in de webshop.
is programmeertaal. Dit wordt gezien als [enter].


Stap 5.

Categorieën gebruiken.

U kan gebruik maken van de volgende (categorieën) en toevoegen in het Excel bestand. Hoofdlettergevoelig. (Exact overnemen). Het product moet aan de vereisten voldoen hieronder beschreven. Hoe exacter de samenstellen van diverse woorden met komma als scheidingsteken. Hoe meer en groter de kans is op vindbaarheid binnen de webshop op juwelier.nl

Door middel van (copy / paste) kan eenvoudig de tabellen ingegeven worden in het Excel document. Er kan onder andere gekozen worden uit de volgende Categorieën:

Dames, Damessieraden, Dameshorloges, Heren, Herenhorloges Chronograph, Herenhorloges edelstaal, Herenhorloges rubberen banden, Herenhorloges verguld, Horlogeaccessoires, Horlogebanden, Jacob Jensen, Merken, Alfex horloges, Seiko, Seiko dames, Seiko heren, Sieraden, Trouwringen, Verguld, Verlovingsringen, Vriendschapsringen

Mist u een Categorie? Op aanvraag wordt deze voor u toegevoegd.

Stap 6.

Foto’s toevoegen.

Voorbeeld: http ://www.desieraden.nl/wp-content/uploads/seiko-sndc31p1-horloge-seiko-leren-band-herenhorloge.jpg  Dit is de verwijzing van de database naar de afbeelding van het horloge. U dient altijd http ://www.desieraden.nl/wp-content/uploads/ te gebruiken zoals in het voorbeeld is benoemd. Daarachter komt de bestandsnaam van de afbeelding. seiko-sndc31p1-horloge-seiko-leren-band-herenhorloge.jpg Google is blij met een naam als bestand. Wordt het product beter gevonden.

De foto’s uploaden naar de webserver doen wij graag voor u. Wij zorgen voordat deze geüpload worden voor een nabewerking en de juiste breedte en hoogte. Deze verstuurd u naar ons via wetransfer. aan support@desieraden.nl

Wilt u zelf de foto’s toevoegen. Dat kan. U dient dan na het uploaden direct de foto’s toe te voegen in uw werk omgeving het “Dashboard”.

Afbeeldingen toevoegen

Producten zonder afbeelding

Een product zichtbaar in de shop zonder afbeelding. Dit kan ertoe leiden dat uw account wordt tijdelijk gedeactiveerd. U kan dan niet meer gebruik maken van uw account. Totdat u aangeeft wanneer de foto’s en/of de producten zonder afbeelding worden verwijderd uit het systeem.

Stap 7.

Alles gereed?

U bewaard het aangemaakte product tabellen bestand als volgt. Sla deze op uw computer op als csv bestand.

 

de-sieraden-producten-toevoegen-barcode-maken
Maak alleen gebruikt "Google Chrome" voor dit systeem.

Stap 8.

De producten uploaden naar DeSieraden.nl

U gaat nu de producten inladen in uw eigen werkomgeving. Zodat deze zichtbaar worden via DeSieraden.nl en in uw eigen webshop en kassa.

Volg de verbinding stappen zorgvuldig uit.