Skip to content
hoofd-product-pagina
hoofd-product-pagina
hoofd-product-pagina

Juwelier.nl is het platform voor de erkende juweliers in Nederland. Het aanbod is samengesteld door inbreng van de betrouwbare juwelier. Waar je betrouwbaar een prachtig horloge kan aankopen via internet en de service krijgt in de echte juwelierswinkel zoals je gewend bent. Hier krijg nog steeds de service van vakmensen die hier voor gestudeerd hebben. Het aanbod bestaat uit merkhorloges. Je vind dan ook overzichtelijk dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges. Als extra service van de juwelier kan je ook horlogebanden van de horlogemerken in de collectie bestellen. De nieuwste technologie in smartwatches is in ruime keuze vindbaar op juwelier.nl

Horloges online kopen bij de juwelier.

Het is steeds makkelijker sinds de ontwikkeling van internet om prachtige horloges online te kunnen kopen bij de betrouwbare juwelier. Deze vakmensen hebben een jarenlange studie genoten om juist die kennis te kunnen beheersen die veelal een gemiddelde horloge webwinkel mist. Op juwelier.nl vind je daadwerkelijk je horloge bij de echte juwelier.

Voor de juiste horlogeservice kan je prima terecht met het horloge wat je online gekocht hebt in de webshop van juwelier.nl En bij de juwelier laten onderhouden die kennis heeft met betrekking tot het vervangen van een batterij of uurwerkherstel die onder speciale omstandigheden vervangen wordt. Zodat deze stofvrij in het horloge wordt geplaatst door de horlogemaker. Om ervoor zorg te dragen dat het horloge na vervanging van de batterij weer jaren mee kan.  Uw horloge is daarom in goede handen bij de gespecialiseerde juwelier.

Betrouwbare juwelier

De juweliers op deze website zijn daarom ook betrouwbaar en zorgvuldig uitgekozen om een sieraad aan te kopen met vol vertrouwen. Zeker ook als uw horloge geserviced moet worden.

GRATIS VERZENDING

GRATIS RETOURNEREN

MORGEN BEZORGD*

VOOR 15:00 BESTELD

ECHTE JUWELIERS
EN EDELSMEDEN

ERKEND IN NEDERLAND

GRATIS CADEAUVERPAKKING

BIJ ELKE BESTELLING

GRATIS VERZENDING

GRATIS RETOURNEREN

MORGEN BEZORGD*

VOOR 15:00 BESTELD

ECHTE JUWELIERS
EN EDELSMEDEN

ERKEND IN NEDERLAND

GRATIS CADEAUVERPAKKING

BIJ ELKE BESTELLING

GRATIS VERZENDING

MORGEN BEZORGD* – VOOR 15:00 BESTELD