Skip to content

JUWELIER.NL

Horloges & sieraden

BETROUWBAAR ONLINE AANKOPEN.


Persoonlijke vakgerichte service.
zodra je een horloge of sieraad wil gaan kopen.
Wij helpen je op weg met de juiste informatie.

 

VAKMENSEN BIJ DE JUWELIER.

Juweliers zijn per uitstek de vakmensen die verstand hebben van alles rondom sieraden, horloges en diamanten. Jaren lange studie is dan ook vooraf gegaan en ervaring. Veelal door familie bedrijven is deze kennis doorgegeven aan de volgende generatie.

AANGESLOTEN JUWELIERS.

Deze website doet er toe om juist die juweliers in beeld te brengen waar de vak liefde centraal staat. Waar de service voorop staat en de online aankopen nog steeds die zelfde service kan genieten als in de tijden dat internet nog niet bestond.

Verstandig het horloge of sieraad kopen.

Is voordeel en hoge korting slim kopen?

Bij Bol.com en Zalando kan je een horloge met voordeel kopen. Het verzendhuis Bol.com is van Albert Heijn. Ga je met je mooie kostbare horloge nadien naar Albert Heijn om een batterij te vervangen, het uurwerk bij te stellen? Of daar een goedkoop setje kastopeners kopen om zelf aan de slag te gaan? Bol.com verkoop het je wel. Maar is het slim?

Vakmensen bij de juwelier voor onderhoud.

Daar is vakkundige expertise en ervaring voor nodig. Stel voor dat de pakking voor je horloge scheurt. Is je horloge dan nog waterdicht? Wat gebeurd er met binnenkomend stof? Of een krom asje, dat vanwege het uurwerk schuin is komen te zitten in de kast?  Hoe druk je verantwoord de achterkant op je horloge, zonder te beschadigen? Breekt het saffier glas, dan is het vaak vaarwel garantie. Dit wil je toch niet. Daarvoor ga je naar de betrouwbare juwelier. Deze heeft kennis van horloges en sieraden. Dat heeft een verzendhuis gewoonlijk niet. AH kan prima brood bakken. Bol.com is snel met verzending. Zalando is goed voor kleding.

DE JUISTE KENNIS VAN HORLOGES.

Net zo als vele aanbieders heeft iedereen opeens kennis van horloges en sieraden. Of is het tegenwoordig gewoon om alles zelf te willen doen, vaak met de nodige niet gewilde gevolgen. De Juwelier heeft voor zijn vak en ambachtelijk werk gestudeerd en vele jaren kennis en ervaring opgedaan. Wees dus slim en koop bij de juwelier. Uiteraard ook voor een goed advies en te geven service achteraf. Deze heeft de juiste gereedschappen en tevens zijn contacten in huis met zijn merken voor deskundige reparatie.  Aardige en betrouwbare mensen geven advies en begeleiden je.

Hoofdgroep product

Russische top horloges

STRELA Tribute TR42CYM, een Russische mechanische horloge als chronograaf, mogelijk gemaakt door de MakTime / Poljot 3133, een handgebouwd russisch horloge waar een chronograaf kaliber in geplaatst is en gebaseerd op de Valjoux 7734, enigszins aangepast en gemaakt in de voormalige Sovjet-Unie.

HORLOGES EN SIERADEN KOOP JE BETROUWBAAR ONLINE VIA JUWELIER.NL

Het mooiste en breedste aanbod vind je via juwelier.nl. Alle juweliers die aangesloten zijn op deze website zijn betrouwbaar om daar online te kunnen kopen zodra je op zoek bent naar horloges, sieraden, diamanten en edelstenen. Alle bekende merken zijn vindbaar via juwelier.nl

JUWELIER.NL HEEFT ALLE BEKENDE MERKEN.

Zelfs de populaire en opkomende merken vind je hier.

DE ALLERBESTE SERVICE KRIJG JE BIJ DE ECHTE JUWELIER.

Bestel via juwelier.nl horloges, sieraden, diamanten en edelstenen met de beste voorwaarden die je kan krijgen bij de echte juwelier. Zoals je dit altijd al gewend bent geweest bij de juwelier die altijd betrouwbaar is. En daadwerkelijk kennis heeft van sieraden, horloges en diamanten. Waar zeker enige vakkennis nodig is om jou als de beste te kunnen adviseren. Zeker ook als het om aftersales gaat met service bij onderhoud. Je wil natuurlijk altijd dat je sieraad elk jaar goed gecontroleerd wordt zodra diamanten erin zijn gezet. Dat je horloge het altijd goed blijft doen. Hiervoor ben je bij de juwelier bij het juiste adres met je horloge of sieraad.

VAKKENNIS VAN HORLOGES, SIERADEN EN DIAMANTEN.

Juwelier.nl is er voor jou om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Niet iedereen kan zich zomaar juwelier noemen en dure edelstenen, sieraden en horloges verkopen op een willekeurige website zonder enige kennis te hebben. Dit vergt vakkennis.

GRATIS VERZENDING

GRATIS RETOURNEREN

MORGEN BEZORGD*

VOOR 15:00 BESTELD

ECHTE JUWELIERS
EN EDELSMEDEN

ERKEND IN NEDERLAND

GRATIS CADEAUVERPAKKING

BIJ ELKE BESTELLING

GRATIS VERZENDING

GRATIS RETOURNEREN

MORGEN BEZORGD*

VOOR 15:00 BESTELD

ECHTE JUWELIERS
EN EDELSMEDEN

ERKEND IN NEDERLAND

GRATIS CADEAUVERPAKKING

BIJ ELKE BESTELLING

GRATIS VERZENDING

MORGEN BEZORGD* – VOOR 15:00 BESTELD