Skip to content

Welkom bij Sieraden Support

Wat je wil weten als koper.

Sieraden

Edelstenen

Opleiding en Cursus

Overigen

helpdesk

Kennis op doen

Hierbij bieden wij u overzichtelijke informatie aan, zodat u gemakkelijker en duidelijker een weloverwogen keuze kunt maken bij onze aangesloten juweliers. Deze juweliers hebben gekozen om via sieraden.nl hun sieraden en horloges aan u te tonen. Daarnaast nodigen wij u graag uit om ook een bezoek te brengen aan de fysieke winkel van de goudsmid en juwelier. Bij elk product kunt u via onze chatfunctie eenvoudig het sieraad reserveren, zodat u het sieraad vervolgens kunt bekijken en passen.

Doe ook mee als sieraden en horloge verkoper.

Meld uw bedrijf aan via: Aanmelden als lid

Online chatten met de juwelier

Meteen antwoord op uw vraag

Welkom bij Juwelier Support

Een vraag stellen kan altijd

Op werkdagen ontvangt u het antwoord

stel-een-vraag-aan-de-juwelier

Pas op voor misleiding

Ga naar de echte goudsmid en juwelier

Houd er rekening mee dat er veel nagemaakte sieraden op de markt zijn, waar niet elke verkoper kennis van heeft om onderscheid te maken tussen echt en nep. Als het gaat om de aankoop van prachtige sieraden van edelmetaal zoals goud, platina en patina, zijn de goudsmid en de juwelier de experts bij uitstek om het verschil te kunnen zien.

Stelt u zich voor dat u een ring koopt met een diamant van een bepaalde kwaliteit zoals beschreven. Deze kwaliteit wordt bepaald door vier factoren die de prijs beïnvloeden. Er zijn echter veel misstanden in de sieradenbranche. Om te voorkomen dat u een andere kwaliteit krijgt dan waarvoor u betaalt en verwacht, is het verstandig om juist dit soort edelstenen te kopen bij een goudsmid of juwelier. U ontvangt een bijgeleverd echtheidscertificaat dat aantoont wat u precies hebt gekocht. Op die manier bent u er zeker van dat u wordt geholpen door professionals met jarenlange ervaring en kennis.

Is voordeel en hoge korting slim kopen?

Ga naar de echte goudsmid en juwelier

Bij Bol.com en Zalando kunt u een horloge met voordeel kopen. Het verzendhuis Bol.com is van Albert Heijn. Wilt u met uw waardevolle horloge naar Albert Heijn gaan om een batterij te laten vervangen, het uurwerk te laten bijstellen of om een goedkoop setje kastopeners te kopen om zelf aan de slag te gaan? Hoewel Bol.com deze producten aanbiedt, is het verstandig om dit te doen met uw kostbare bezit?

Vakkundige expertise en ervaring zijn essentieel als het gaat om het onderhoud van uw horloge en sieraden. Stel bijvoorbeeld dat de pakking van uw horloge scheurt, dan is het belangrijk om te weten of uw horloge nog waterdicht is en wat er gebeurt met binnenkomend stof. En wat als er sprake is van een krom asje? Hoe kunt u de achterkant van uw horloge verantwoord aandrukken zonder deze te beschadigen? Wanneer u bijvoorbeeld het saffier glas breekt bij het vervangen van de batterij omdat u de achterkant niet goed dicht krijgt, dan is het vaak vaarwel garantie. Dit wilt u uiteraard voorkomen en daarom gaat u naar een betrouwbare juwelier met kennis van horloges en sieraden. In tegenstelling tot verzendhuizen, hebben juweliers de expertise en ervaring om uw horloges en sieraden op een deskundige manier te onderhouden.

Bij een betrouwbare juwelier bent u verzekerd van hoogwaardige service en vakmanschap. Een verzendhuis kan dan wellicht prima brood bakken, snel zijn met verzending of goed zijn voor kleding, maar als het gaat om het onderhouden van uw horloges en sieraden wilt u de expertise en ervaring van een echte vakman. Wanneer u zorgvuldig omgaat met uw kostbare bezittingen, zullen ze langer meegaan en blijven ze er als nieuw uitzien. Maak daarom een afspraak bij onze betrouwbare juwelier en ervaar de hoogwaardige service die wij bieden. Daarvoor gaat u naar de betrouwbare juwelier. Deze heeft kennis van horloges en sieraden. Dat heeft een verzendhuis gewoonlijk niet. AH kan prima brood bakken. Bol.com is snel met verzending. Zalando is goed voor kleding.

 

DE JUISTE KENNIS VAN HORLOGES.

Net zoals vele aanbieders heeft iedereen opeens kennis van horloges en sieraden, of is het tegenwoordig gewoon om alles zelf te willen doen, vaak met de nodige niet gewilde gevolgen. De Juwelier heeft voor zijn vak en ambachtelijk werk lang gestudeerd en vele jaren kennis en ervaring opgedaan. Wees dus slim en koop bij de goudsmid en de juwelier. Uiteraard ook voor een goed advies en goede service achteraf. Deze heeft de juiste gereedschappen en tevens zijn contacten in huis voor deskundige reparatie. Aardige en betrouwbare mensen geven advies en begeleiden u.